Tapéta Trend 2017, avagy mi az, ami most menő!?

Tapéta Trend 2017, avagy mi az, ami most menő!?

2017 Április 19

Először is, nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy mi az idei trend szín. Ezt a Pantone hirdeti ki minden évben. Az idei választásuk, egy különleges zöld színre esett, ez nem más, mint a Greenery (lásd: Zöld tapéták). Ez a szín egy igazán élénk, erőteljes zöld, ami energiát sugároz és emlékeztet minket az ébredő természetre. Idén több gyártónál megjelentek a természet ihlette különböző levél mintázatú tapéták.

tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017

Szinte megunhatatlan a sok zöld, a különböző levélminták, amivel igazán otthonossá varázsolhatjuk a környezetünket, ráadásul még divatosnak és menőnek is érezhetjük magunkat. ;-)

 tapéta trend 2017    tapéta trend 2017

 

Persze ezek a minták nem csak zöld tónusban mutatnak extrán, a falon, hanem a szintén trendi arany-fekete kombinációban is. Íme, erre is egy-két példa:

  tapéta trend 2017     tapéta trend 2017

A másik trend meghatározó a márvány. Idén Milánóban is mindent ez a természetes kő határozott meg.  Íme, néhány variáció erre is a tapéták színes világából.

 tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017

 

Az idei újdonságok közé tartozik az etnikai minták, elsősorban azoknak kedveznek, akik szeretik otthonukban a natúr/természetes kiegészítőket, kedvelik a népművészetet, mert ezekhez, a tárgyakhoz remekül passzolnak ezek a tapéták.

 tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017

 

A nagy minták is előtérbe kerültek a 2017-es tapéta trend szerint. Egy elég extravagáns, de gyönyörű tapétát mutatok most Nektek, ami kategóriáját tekintve nagy léptékű mintának számít.

tapéta trend 2017 

Visszafogottabb színben is találunk nagyléptékű mintás tapétát, ha nem vagyunk olyan bevállalósak.

 


A beton felületet utánzó tapéták még idén is hódítanak. Ráadásul többféle színben. A posztereknél már színátmenetes is elérhető.

 tapéta trend 2017

 

Nem utolsó sorban teret kezd magának hódítani a retro. Nézzünk néhány ízelítőt a kínálatból:

 tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017tapéta trend 2017

 

Tavalyi kedvencek közül még mindig hódít a geometria minta, természetesen az idei trendi arany, fémes hatásokkal.

 tapéta trend 2017

 

Bármelyik újdonságot is választod, biztos, hogy trendi leszel. Érdemes a felújítás előtt körbenézni a tapéták között, mert számtalan lehetőség közül választhatunk, amivel még jobban kifejezhetjük személyiségünket.  Ne habozz, bátran válasz és vigyél színt az életedbe! ;-)

Jó szemezgetést,

Kriszti

Ha a blog bejegyzésemben lévő tapéták közül beleszerettél  valamelyikbe, ne habozz, keress fel minket!

 

Vissza