2018 trend színe Ultra Violet, avagy a Misztikus lila

Misztikus lila, avagy 2018 trend színe Ultra Violet

 

Mint ahogy azt már megszokhattuk idén is új színnel jelentkezett a Pantone, és nem másra esett a választásuk, mint az ultraibolyára. Nos ez a kék alapú lila szín engem elsőre nehezen fogott meg, de ahogy írom ezt a blog bejegyzést és egyre többet nézem ezt az árnyalatot, meg kell hagyni, hogy igenis van benne fantázia. Nálam éppen jazz zene szól és igazán kellemesen el tudtam merengeni a színt nézve, arról, hogy miről szeretnék nektek írni.

 

2018 év szine

A Pantone Color Intézet választását a mai bonyolult világunk alapozta meg, ezért eshetett erre az összetett színre a voksuk.

A szín mélysége, misztikus hatású, de a szemünknek mégsem sötét és nyomasztó sokkal inkább kellemes, ellazító, így egy letisztult enteriőrt egy ultraibolya színben pompázó kiegészítő, textília vagy egy tapéta bármikor feldobhat.

 2018 év trend szine

Kérdés csak az, hogy ki milyen mértékben bevállalós, mert valljuk be, azért kevesen mernek a mai világban egy igazán merész színt a falakon látni, pedig nem bánnák meg, ha bátran bevállalnák, hiszen a lilának számtalan jótékony hatása is van, ráadásul a spektrum színei közül neki tulajdonítják a legnagyobb energiát.

Ez a lila árnyalat mindamellett, hogy misztikus, nyugtató,  és elgondolkodtató még rendkívül ünnepélyes is tud lenni, megfelelő kiegészítő választása esetén.

Bátran párosítsuk arany, réz kiegészítőkkel, igazán kifinomult lesz tőle a tér.

lila tapéta

Ajánlom azoknak az idei trend színt, akik bevállalósak, akik szeretnek elmélyedni a gondolataikban, mert ez a szín rendkívül alkalmas rá, hogy elgondolkozz az életeden és változásokra ösztönözzön, hogy a 2018-s év a Te éved legyen.

 

Légy hát merész… J

By: Christine

Tapéta Trend Facebook

Rólunk

Cégünk alapötletét a felújítások alatt tapasztalt tanácstalanság adta. Aki átment már felújításon, tudja miről beszélünk. Azért alkottuk meg tapéta webáruházunkat, hogy megkönnyítsük számotokra a tapétaválasztás folyamatát. Szeretnénk mindenki számára, aki elbizonytalanodik elérhetővé tenni a lakberendezési tanácsadást, illetve ötleteket, inspirációt adni azok számára, akik hozzánk hasonlóan szeretik a kreatív, ötletes megoldásokat.

Kapcsolat

  • 1173 Budapest, Egészségház utca 14. 3.em./6
  • +36 70 600 0591

Kosár

 x 
A kosár üres