Szállítás / Fizetési információk

KISZÁLLÍTÁS
A megrendelt termékek a GLS futárszolgálat segítségével kerülnek kiszállításra, melynek feltételei Magyarország minden területére egységesen a következők:
A hétköznap 18:00 óráig beérkezett megrendelések feldolgozása még aznap megtörténik. Készleten lévő termék esetében a teljesítési idő 3-4 munkanap, a más országból rendelt termékek esetében 10-21 munkanap. Megrendelés leadása után a kiszállítás napját és időpontját minden esetben egyezteti veled a Tapétatrend csapata. Sikeres egyeztetés estén az általad megadott napon, munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között történik a szállítás. Amennyiben a fizetés formája "utánvétes" a vételárat és a szállítási költséget utánvételi díj, 600 Ft. terheli. 25. 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES! 1 csomag súlya maximum 20 kg.
VÁSÁRLÁS FOLYAMATA
FIZETÉS
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
A megrendelt termékek személyes átvételére és fizetésére előre egyeztetett időpontban van lehetőség a kizárólag átvételi pontként működő címen.
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Termékedet egyszerűen és biztonságosan fizetheted ki OTP pay rendszerén keresztül. A vásárlást követően egy emailt küldünk neked amiben megtalálod a közvetlen fizetési linket.
ELŐRE UTALÁS
A vásárlásod összegét elküldheted bankodon keresztül az általunk megadott bankszámlára.
POSTAI UTÁNVÉT
A megvásárolt termékedet lehetőséged van a kiszállításkor a futárnál fizetni.

Tapéta Trend Facebook

Rólunk

Cégünk alapötletét a felújítások alatt tapasztalt tanácstalanság adta. Aki átment már felújításon, tudja miről beszélünk. Azért alkottuk meg tapéta webáruházunkat, hogy megkönnyítsük számotokra a tapétaválasztás folyamatát. Szeretnénk mindenki számára, aki elbizonytalanodik elérhetővé tenni a lakberendezési tanácsadást, illetve ötleteket, inspirációt adni azok számára, akik hozzánk hasonlóan szeretik a kreatív, ötletes megoldásokat.

Kapcsolat

  • 1173 Budapest, Egészségház utca 14. 3.em./6
  • +36 70 600 0591

Kosár

 x 
A kosár üres