2018 trend színe Ultra Violet, avagy a Misztikus lila

2018 trend színe Ultra Violet, avagy a Misztikus lila

2018 Január 8

2018 év szine

A Pantone Color Intézet választását a mai bonyolult világunk alapozta meg, ezért eshetett erre az összetett színre a voksuk.

A szín mélysége, misztikus hatású, de a szemünknek mégsem sötét és nyomasztó sokkal inkább kellemes, ellazító, így egy letisztult enteriőrt egy ultraibolya színben pompázó kiegészítő, textília vagy egy tapéta bármikor feldobhat.

 2018 év trend szine

Kérdés csak az, hogy ki milyen mértékben bevállalós, mert valljuk be, azért kevesen mernek a mai világban egy igazán merész színt a falakon látni, pedig nem bánnák meg, ha bátran bevállalnák, hiszen a lilának számtalan jótékony hatása is van, ráadásul a spektrum színei közül neki tulajdonítják a legnagyobb energiát.

Ez a lila árnyalat mindamellett, hogy misztikus, nyugtató,  és elgondolkodtató még rendkívül ünnepélyes is tud lenni, megfelelő kiegészítő választása esetén.

Bátran párosítsuk arany, réz kiegészítőkkel, igazán kifinomult lesz tőle a tér.

lila tapéta

Ajánlom azoknak az idei trend színt, akik bevállalósak, akik szeretnek elmélyedni a gondolataikban, mert ez a szín rendkívül alkalmas rá, hogy elgondolkozz az életeden és változásokra ösztönözzön, hogy a 2018-s év a Te éved legyen.

 

Légy hát merész… J

By: Christine

Vissza
X
Kedves Ügyfeleink! Bemutatótermünk 2024.03.29-én pénteken, 2024.03.30-án szombaton és 2024.04.01-én hétfőn zárva tart az ünnepek alatt. Megértéseteket köszönjük és Kellemes Ünnepeket kívánunk!