0 Ft
0 db
 A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
2023 Május 25

A legtöbb hazai otthonban még mindig a klasszikus, mész alapú falfestés dívik. Fehérre festett falak, esetleg valamilyen pasztell színnel megbolondítva, és a tapéták még mindig csak elvétve kerülnek elő, esetleg egy-egy falra kerül - úgymond kiemelésképpen -  egy szép tapéta, pedig ez a módszer jóval több egyedi előnyt tartogat számunkra, mint hinnénk! Ezúttal most a tapéták 10 legfőbb előnyét gyűjtöttük csokorba Nektek - és persze, ezzel még közel sincs vége a sornak…

Tovább
Tapéták melyekkel különleges atmoszférát teremthetsz
Tapéták melyekkel különleges atmoszférát teremthetsz
2023 Május 11

A tapéták szépsége és sokoldalúsága vitathatatlan. Ha jól eltaláljuk a tapéta mintáit és árnyalatait, akkor a bennünket körülvevő belső tér atmoszférája egyszerre lehet akár mozgalmas és nyugodt, üdítően friss, vagy harmonikus és lágy. Egy szép tapéta kétségkívül egyedi stílust és karaktert adhat helyiségeinknek. Izgalmas kontrasztot, üde színfoltot vihet a semleges, olykor esetleg unalmas hétköznapi látványba. Ezúttal egy hosszabb összeállításban mutatjuk meg a tapétákban rejlő kreativitás határtalan lehetőségeit.

Tovább
Textilhatású tapéták
Textilhatású tapéták
2023 Március 1

Gondoltad volna, hogy a tapéták is képesek megváltoztatni egy adott szoba hőérzetét? Nos, igen: egy narancs, tüzes - vöröses árnyalatú tapétával kétségkívül a melegre asszociálunk, ám mi most a meleg hatást, érzetet inkább a meghittség, az otthonosság felől közelítenénk meg, és erre a legjobb választás kétségkívül egy  szép textil hatású tapéta. Nézzük, hogyan is tudsz ezekkel még otthonosabb térérzetet varázsolni?

Tovább
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
2023 Február 9

Szebbnél szebb különlegességet, tapéták ezer és egy arcát mutattuk már be Nektek, stílusok, hangulatok, a legújabb trendek vagy éppen  helyiségek szerint, hogy mit mivel, és hová ajánlunk. S ha mindez nem lenne elég, hoztunk egy új színt, egy új gyártó képviseletében. Na persze, a Boras tapéták gyára közel sem új, de nálunk újdonságként jelennek most meg. Ismerkedjünk hát meg kicsit részletesebben, néhány inspiráló kép erejéig a régi tradicionális művészi mintákat, kézzel készített és festett motívumok széles tárházát felvonultató Boras különlegességekkel! Kezdetnek, tavaszra váró összeállításunkban a vintázs tapéták és botanikus tapéták legszebbjeit válogattuk össze Nektek…

Tovább
Tapéta Trend 2023
Tapéta Trend 2023
2022 December 31

A tapéták ma már elképesztő látványosak, lenyűgöző eleganciával, olykor meghökkentő pimaszsággal, bohósággal ölelik körül falainkat, egyedi és különleges atmoszférát teremtve élettereinkben. Tapéta trend 2023 összeállításunkban a legújabb irányzatokat gyűjtöttük össze Nektek…

Tovább
A lakberendezes 3 aranyszabalya
A lakberendezes 3 aranyszabalya
2022 December 3

Annak ellenére, hogy ahány ember, annyi ízlés, és nyilván mindannyian igyekszünk egy bizonyos stílus mentén is haladni, amikor otthonunk berendezését tervezzük meg s alakítjuk ki jóízlésű laikusként - mégis van néhány úgymond íratlan aranyszabály, melyeket betartva még szebb, még harmonikusabb lesz majd az otthonunk.

Tovább
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
2022 Szeptember 6

A tapéták ma már elképesztően eredetiek és sokszínűek lehetnek: a gyöngyőrű minták, üdítő vagy éppen megnyugtató színek mellett a textúrának, a különleges felületeknek is óriási a népszerűsége. Napjainkban – különösen a négy fal közé zárt nagyvárosi életünk hozadékaként – természetes, hogy egyre többen fordulunk a natúr stílusjegyek, a botanikus minimál jegyében a természetes textúrák felé. A fahatású felületek, így a fahatású tapéták is épp ilyenek. És szerencsére az innovatív gyártástechnológia révén évről évre szebbek, élethűbbek lesznek a fahatású tapéták, csempék is. Inspirálódj velünk, ha Te is a fa otthonos melegségét szeretnéd látni magad körül – a falakon is!

Tovább
Orientális tapéta minták
Orientális tapéta minták
2022 Augusztus 24

A Távol-Keletnek már a gondolata is magában hordozza az egzotikumot. A miénktől teljesen eltérő ázsiai kultúra elvarázsolja az embert legyen szó vallásról, ízekről, illatokról vagy akár lakberendezésről. A keleti életérzést egy jól megválasztott tapétával és a hozzá illő bútorozással könnyedén kialakíthatjuk mi magunk is az otthonunkban.

Tovább
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
2022 Január 7

A jó minőségű, speciális, mosható, páraálló, erős anyagú vinyl tapéták ma már tulajdonképpen bármelyik élettérben megállják a helyüket. Azonban az, hogy egy tapéta fürdőszobába, vagy a szintén intim pihenést, nyugodt légkört megkívánó hálószobába jó választás lehessen, fontos a színek, minták, felületek harmóniája, az összhatás nyugodt látványa.

Tovább
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
2021 December 13

A tapéták legalább annyira öltöztetik a teret, mint egy szép padlóburkolat, egy jó falszín, vagy egy stílusos bútor és lakástextil együttvéve. Sőt, talán még nagyobb jelentőségük van a helyiség atmoszférájának megteremtésében. Egy jól megválasztott tapéta nappaliba betervezve kommunikál rólunk, a világról alkotott nézetünkről, stílusunkról, adva ezzel egy kellemes indító témát vendégeink számára is. Nem beszélve arról, hogy mennyire pozitív lendületet, vagy éppen nyugodt harmóniát képes nyújtani az ott élőknek. Ezen a héten a modern, minimál stílusú tapéták nappaliba illő válogatásával készültünk Nektek…

Tovább