0 Ft
0 db
Tapéta Trend 2023
Tapéta Trend 2023
2022 December 31

A tapéták ma már elképesztő látványosak, lenyűgöző eleganciával, olykor meghökkentő pimaszsággal, bohósággal ölelik körül falainkat, egyedi és különleges atmoszférát teremtve élettereinkben. Tapéta trend 2023 összeállításunkban a legújabb irányzatokat gyűjtöttük össze Nektek…

Tovább
A lakberendezes 3 aranyszabalya
A lakberendezes 3 aranyszabalya
2022 December 3

Annak ellenére, hogy ahány ember, annyi ízlés, és nyilván mindannyian igyekszünk egy bizonyos stílus mentén is haladni, amikor otthonunk berendezését tervezzük meg s alakítjuk ki jóízlésű laikusként - mégis van néhány úgymond íratlan aranyszabály, melyeket betartva még szebb, még harmonikusabb lesz majd az otthonunk.

Tovább
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
2022 Szeptember 6

A tapéták ma már elképesztően eredetiek és sokszínűek lehetnek: a gyöngyőrű minták, üdítő vagy éppen megnyugtató színek mellett a textúrának, a különleges felületeknek is óriási a népszerűsége. Napjainkban – különösen a négy fal közé zárt nagyvárosi életünk hozadékaként – természetes, hogy egyre többen fordulunk a natúr stílusjegyek, a botanikus minimál jegyében a természetes textúrák felé. A fahatású felületek, így a fahatású tapéták is épp ilyenek. És szerencsére az innovatív gyártástechnológia révén évről évre szebbek, élethűbbek lesznek a fahatású tapéták, csempék is. Inspirálódj velünk, ha Te is a fa otthonos melegségét szeretnéd látni magad körül – a falakon is!

Tovább
Orientális tapéta minták
Orientális tapéta minták
2022 Augusztus 24

A Távol-Keletnek már a gondolata is magában hordozza az egzotikumot. A miénktől teljesen eltérő ázsiai kultúra elvarázsolja az embert legyen szó vallásról, ízekről, illatokról vagy akár lakberendezésről. A keleti életérzést egy jól megválasztott tapétával és a hozzá illő bútorozással könnyedén kialakíthatjuk mi magunk is az otthonunkban.

Tovább
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
2022 Január 7

A jó minőségű, speciális, mosható, páraálló, erős anyagú vinyl tapéták ma már tulajdonképpen bármelyik élettérben megállják a helyüket. Azonban az, hogy egy tapéta fürdőszobába, vagy a szintén intim pihenést, nyugodt légkört megkívánó hálószobába jó választás lehessen, fontos a színek, minták, felületek harmóniája, az összhatás nyugodt látványa.

Tovább
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
2021 December 13

A tapéták legalább annyira öltöztetik a teret, mint egy szép padlóburkolat, egy jó falszín, vagy egy stílusos bútor és lakástextil együttvéve. Sőt, talán még nagyobb jelentőségük van a helyiség atmoszférájának megteremtésében. Egy jól megválasztott tapéta nappaliba betervezve kommunikál rólunk, a világról alkotott nézetünkről, stílusunkról, adva ezzel egy kellemes indító témát vendégeink számára is. Nem beszélve arról, hogy mennyire pozitív lendületet, vagy éppen nyugodt harmóniát képes nyújtani az ott élőknek. Ezen a héten a modern, minimál stílusú tapéták nappaliba illő válogatásával készültünk Nektek…

Tovább
Arany tapéták
Arany tapéták
2021 November 28

A tapéták legalább olyan fontosak, mint egy szép padló, vagy egy elegáns csempe. Ma már szerencsére a gyártók egyre különlegesebb felületeket, textúrákat képesek megjeleníteni a burkolatok és a tapéták anyagain, ahol a matt vagy strukturált megjelenések mellett az extrém fény vagy csillogás is egyre tökéletesebben mutatkozik meg. Ha szeretitek a glamúrt, a csillogást, akkor tulajdonképpen bármilyen mintát, struktúrát vagy felületet választhattok ma már a ragyogó nemesfémek árnyalataiban. Ezúttal, Advent idejére egy gyönyörű, elegáns arany tapéta válogatással készültünk Nektek…

Tovább
5 légies tapéta trükk
5 légies tapéta trükk
2021 November 3

A szellős, tágas, légies terek könnyedek, kellemesek. Egyszerűen jól érezzük magunkat egy ilyen helyiségben. Nem fulladunk, azt érezzük, van elég tár, van elég fény, világosság. Még akkor is, ha a valóságban bizony szűkös az a szoba, konyha, vagy közösségi tér. Szerencsére számos remek optikai trükkel tudunk csalni kicsit, hogy könnyedebbnek és tágasabbnak tűnjön érzésre a belső tér. Cikkünkben most ezeket vesszük sorra – na és azt, hogy egy jó tapéta minként tud ebben a segítségünkre lenni.

Tovább
Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
2021 Október 26

A szeptemberi S/ALON BUDAPEST kiállítás is felvonultatta már a legújabb, idei őszi és 2022 -es tapéta trendeket, amik – ahogy az évszak, illetve az előttünk álló időszak is –igazán sokszínűek. Van néhány meghatározó irányzat, mely minden esetben az adott kor lenyomatának tükre, s ez a trendek - különösen az enteriőr trendek –esetében mindig helytálló, hiszen még a legkisebb társadalmi változások is hatással tudnak lenni az aktuális irányzatokra. És természetesen, a 2022 -es tapéták újdonságai, innovációi is mindig követik ezeket az irányokat. Nézzük most meg ezen a héten az 5 legjelentősebb trendet, s a hozzájuk illő 2022 -es tapéta ajánlónkat!

Tovább
Eszközök tapétázáshoz
Eszközök tapétázáshoz
2021 Október 19

Szeretnél magad neki ugrani a tapétázásnak? Igazából nem olyan bonyolult művelet, mint azt sokan hiszik, inkább csak precizitást, és odafigyelést igényel. De megéri a fáradozást, mert egy design tapétával a lakás minden helyisége új arculatot kaphat, még akkor is, ha költséghatékony módon csak az egyik falat tapétázod ki, például a hálószobában az ágyad, vagy a fésülködő asztalod mögött. Ilyen apró változtatások adják majd meg lakásodnak azt a karaktert, amire mindig is vágytál.

Tovább