Dekor tapéták: Az otthonod szépségének megtestesítői
Dekor tapéták: Az otthonod szépségének megtestesítői
2024 Június 3

A dekor tapéták az otthonok belső tereinek díszítésében ahogy az elmúlt években úgy 2024 -ben is jelentős szerepet játszanak. Az elmúlt évtizedben a tapéták népszerűsége újra fellendült, és ma már számos stílus, minta és anyag közül választhatunk. Ebben a cikkben a dekor tapéták sokoldalúságáról, előnyeiről és a legújabb trendekről lesz szó.

Tovább
Világtérkép fotótapéta kicsiknek és kamaszoknak
Világtérkép fotótapéta kicsiknek és kamaszoknak
2024 Április 25

Világtérkép falra? Miért ne, kicsiként és nagyként is ámulatba ejtő világunk nagysága, sokszínűsége. Ez a minta kicsiknek és kamaszoknak is egyaránt érdekes lehet, a világtérkép fotótapéta meghatározó fókusz tud lenni a szobában, ami nem csak szép, hanem remek társ a tudásunk szélesítéséhez is. Ráadásul nem „öregedik ki”, mint sok más minta 6 év után, egy semlegesebb mintát választva akár 10 évig is megfelelő lehet a szobában.

Tovább
Színek, trendek, tapéták 2024
Színek, trendek, tapéták 2024
2024 Április 22

Egy tapéta ma már elképesztően sokféle és sokszínű tud lenni. A tapéta színeit és hangulatát pedig nem csak stílusunkhoz, otthonunk enteriőrjéhez, vagy az általunk vágyott elegáns, klasszikus, természetes, illetve natúr atmoszféra megteremtéséhez tudjuk igazítani, hanem az éppen aktuális trendekhez is. Márpedig a tervezők évről évre előrukkolnak több új árnyalattal, hangulattal, és irányzattal is - amiket persze nem muszáj követnünk, azonban mindig ki tudunk emelni, ki tudunk választani ezek közül néhány olyan irányt, árnyalatot, vagy érzetet, amely beleillik az általunk eddig alkotott térbe, vagy a szívünkben, vágyainkban megformált milliőbe. Nézzük, az idén miből válogathatunk, ami a trendeket, és a tapéták megújulását illeti!

Tovább
Tapéta trend 2024
Tapéta trend 2024
2024 Január 7

A tapéták és a hidegburkolatok mindig is közeli rokonságban álltak egymással. Ezt mi mindig is tudtuk, és pláne igaz ez a fotótapéták esetében, melyeknél a lenyűgöző fotó olykor sikeresen leképezi a gyönyörű márvány burkolatok élethű és lenyűgöző megjelenését. Ám ez a trend - a márvány felületek, rajzolatok megjelenése - is évről évre változik, színesedik, megújul. Nézzük, ezúttal mivel rukkoltak elő a tervezők, a trend-diktátorok?

Tovább
Elegancia, luxus, glamour tapéták - az ünnepek tündöklő fénye legyen veled egész évben!
Elegancia, luxus, glamour tapéták - az ünnepek tündöklő fénye legyen veled egész évben!
2023 December 23

Az ünnepek tündöklő fénye, izgalmas, várakozással teli elegáns varázsa egész évben megajándékoz téged - hála a különleges luxus tapéták egyedi atmoszférájának. A kifinomult részletek, minőségi anyagok, és a legnevesebb olasz, angol és francia tapéta gyártók legtrendibb luxus tapétáival zárjuk az évet. Ezekből inspirálódva, válogatva - hogy aztán jövőre aztán egész évben velünk lehessen a tündöklés…

Tovább
Skandináv design tapétánk két gyökeresen skandi gyártótól
Skandináv design tapétánk két gyökeresen skandi gyártótól
2023 December 14

Manapság az egyik legnépszerűbb stílus a skandináv. Számtalan termékcsoportban találhatunk az ehhez a stílushoz passzoló termékeket, elég ha csak az IKEA -ra gondolunk. Nincs ez másképpen a tapéták világában sem. Nem is olyan régen pedig a Tapéta Trend kínálatában is elérhetővé váltak a Sandberg és Boras gyártó tapétái. Nézzünk hát pár tapéta mintát ezektől a gyártóktól.
 

Tovább
Mintás tapéta bútor mögé, tapéta TV mögé?
Mintás tapéta bútor mögé, tapéta TV mögé?
2023 November 7

A tapéták ma már újra reneszánszukat élik, és ez nem is csoda, ha belegondolsz, milyen sokféle ízlést, igényt és funkciót is képesek kielégíteni akár egyszerre. Sokan kerestek egyszerű bútorotok mögé gyönyörű háttereket, de a TV mögé is szuper ötlet egy szép tapéta, pláne, ha egyébként fehérek a falak. Ehhez pedig nem csak a textilhatású tapéta, vagy a különböző érdekes textúrákat megjelenítő tapéták alkalmasak: ez az összeállítás megmutatja, hogy egy izgalmas mintás tapéta bútor mögé, vagy egy ütős színkombinációkat megjelenítő tapéta tv mögé ugyanúgy ideális választás.

Tovább
A legdinamikusabb, legizgalmasabb hátteret keresed bútoraidhoz? Akkor válassz egy jó fotótapétát!
A legdinamikusabb, legizgalmasabb hátteret keresed bútoraidhoz? Akkor válassz egy jó fotótapétát!
2023 Október 7

A tapéták ma már elképesztően sokfélék és sokszínűek, hát még a fotótapéták! Egy izgalmas szín, minta - legyen az egy gyönyörű fotó, vagy egy izgalmas grafikai kompozíció - mindenképpen feldobja belső tereidet, és nem mellesleg kitűnő háttérként is funkcionálhat bútoraid mögé helyezve, ezáltal még harmonikusabbá, még látványosabbá téve az enteriőrt. Mutatjuk a legtrendibb, legizgalmasabb bútor és posztertapéta kombinációkat, érdemes inspirálódni a lehetőségekből, ha éppen otthontervezés, otthonszépítés előtt állsz!

Tovább
Színes fotótapéták - a nyár hűsítő árnyalataiban
Színes fotótapéták - a nyár hűsítő árnyalataiban
2023 Szeptember 9

A tapéták után már csak a posztertapéták képesek még jobban átalakítani egy helyiség atmoszféráját, és akár teljesen felkavarni az állóvizet még a legszürkébb, legunalmasabb enteriőrben is. Nézzük, hogy milyen és hány fajta izgalmas térformáló és egyben hűsítő hatást vehetünk be ebben a kánikulában a hűs vizek és erdők árnyalataiban pompázó fotótapéták segítségével!

Tovább
 A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
2023 Május 25

A legtöbb hazai otthonban még mindig a klasszikus, mész alapú falfestés dívik. Fehérre festett falak, esetleg valamilyen pasztell színnel megbolondítva, és a tapéták még mindig csak elvétve kerülnek elő, esetleg egy-egy falra kerül - úgymond kiemelésképpen -  egy szép tapéta, pedig ez a módszer jóval több egyedi előnyt tartogat számunkra, mint hinnénk! Ezúttal most a tapéták 10 legfőbb előnyét gyűjtöttük csokorba Nektek - és persze, ezzel még közel sincs vége a sornak…

Tovább