0 Ft
0 db

Flower Power - Caselio

Ez a katalógus mintaboltunkban megtekinthető

Caselio

Ebben a tapéta katalógusban a Caselio a virágmintás tapétákat egy erőteljes megjelennéssel próbálja behozni az enteriőrbe. Káprázatos színekkel és mintákkal jelennek meg a nappalitól a hálószobánk faláig ezek a vlies design tapéták. Divatos, trendi mintáival biztosak lehetünk benne, hogy egyedi megjelenést kölcsönöz a szobádnak.

 

 

A három legkedveltebb tapéta minta közül, ami biztosan nem maradhat ki sorból azok a virágmintás tapéták. Ez az örök klasszikusnak mondható mintázat 2020 -ban is virágkorát éli. Azonban míg régebben inkább a barokkos vonulat volt a nyerő addigra napjainkban csak a képzeletünk szabhat határt ennek a mintázatnak is. A stílus és színkombinációk tárháza szinte végtelen valamint a nagy teret hódító vintage stílust is ezzel a mintával tudják a tervezők a leginkább kifejezni. Azonban korántsem igaz, hogy egy virágmintás tapéta csak a romantika kifejeződése lehet.

Tapéta gyártók sora rukkol elő évről évre modern akár high-tech környezetbe is beillő virágmintákkal. Igaz ezeknél a tapétáknál legtöbb esetben a virág minta csak másodlagos szerepet kap, de egy mértani pontosságú geometrikus mintával kombinálva mégis becsempészheti a kecses eleganciát otthonunkba. Említést kell tennünk azonban egy 2020 -ban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő stílusról, a vízfestett vagy akvarell hatásról.

Talán a virágmintás tapéták mintázatában jelenik meg legjobban ez a művészi ábrázolás, természetes ugyanakkor mégis elegáns érzetet keltve. Egy akvarell hatású virágmintás tapéta legjellemzőbb tulajdonsága a nagy mintalépték illetve a szellősség. Egy másik 2020 -ban jellemző irányzat mikor a minta körbeszővi a falat ezzel rusztikus hangulatot keltve az enteriőrben. Itt már nem csak maga a virág mintázata hangsúlyos, hanem az inda hatás is. Ezek között a virágmintás tapéták között már sok esetben megjelenhetnek az állat motívumok, melyek közül az egyik legjellemzőbb a madár. Ha pedig egy kicsit elkanyarodnánk a vintage, romantikus stílustól akkor napjaink legtrendibb stílusából a trópusi stílusból sem maradhatnak ki a virág minták, azonban itt sok esetben a kalsszikus mintákat felváltják az egzotikus hangulatú virág minták.

X
Bemutatòtermünk a héten felújítás, költözés miatt zarva tart. A személyes átvétel továbbra is működik.