0 Ft
0 db
Gyerekszoba, babaszoba fali dekorációs ötletek 2020

Gyerekszoba, babaszoba fali dekorációs ötletek 2020

2020 Február 19

Köszönhető ez a fészekrakó ösztönnek, ami már az anyaságra való készülés során is megtapasztalható. Ilyenkor a hölgyek keresik a legújabb gyerek tapéta mintákat, vagy dekorációs falfestésen gondolkodnak, gyerekszoba dekor betűket, tárgyakat kezdenek gyártani házilag.

 

Sokan viszont az utolsó pillanatra hagyják a babaszoba berendezését, és csak a tisztasági festésre marad idő. Ilyenkor már tényleg nem érdemes házilag megoldani a kis figurák felfestését, helyette viszont jó ötlet a gyerekszoba  fali dekorációt  kifejezetten a babák számára tervezett vidám poszterekkel, és a kiságy mögé könnyen felragasztható gyerekszoba tapétával megoldani.

 

Uniszex gyerekszoba - gondoljunk a testvérekre is!

 

Mielőtt nagyon beleélnénk magunkat, hogy kislányunk lesz, érdemes átgondolni, hogy jó ötlet-e a csupa rózsaszín megoldás és az egyéb cukorfalat dekorációs elem beszerzése. Bár az óvodás korú kis hercegnők odáig vannak az unikornis és Barbie mintás tapétákért és poszterekért, ha hosszú távra tervezünk, érdemes átgondolni a dizájnt, mert ami egyik évben menő, a másik évben már ciki lehet.   És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy váratlanul megérkezhet egy újabb  kis trónörökös, aki jelen esetben fiú is lehet, és csak egy gyerekszoba van...

Az uniszex azaz a nemek szempontjából semleges babaszobák kialakítása egyre népszerűbb, mivel így praktikus és “újrahasznosítható”  lesz a gyerekszoba a későbbi évekre és a következő testvérekre nézve  is.  Korábban, ha nem tudták előre a születendő gyermek nemét, akkor maradt a pasztell sárga fal és dekoráció.  2020-ban viszont számtalan színkombinációban vehetünk dekorációs elemeket és lakberendezési tárgyakat, tapétákat, ami megfelel a kisfiúknak és kislányoknak egyaránt.

 

Uniszex gyerekszoba képekben