Harlequin tapéta - Tapéták és Fali poszterek | Tapéta Trend Tapétabolt

 
Harlequin tapéta

Ha a tapéták nagy kedvelője vagy, akkor a Harlequin név bizonyára már ismerősen cseng a számodra. A több mint 30 esztendős nagy múltú gyár tapétái az egész világot meghódították már, s ez még közel sem minden!...

Már a nevükben is ott van a legfontosabb: A Harlequin szó pontos jelentése ugyanis nem más, mint “színben és dekorációban változatos”.

 

Nos, e név tökéletesen össze is foglalja a Harlequin gyár illetve tervezői stúdió főbb jellemzőit - de leginkább azt a tényt, hogy stílusuk igazán eklektikus, megtalálható benne mindenféle szín, minta, hangulat.

 

A digitális tervezés mellett ugyanis a cég dizájnerei szeretnek kísérletezni a különféle alapanyagok, festési technikák, tinták terén, hogy mindig új és még újabb hatásokat, minta - és színkombinációkat hozzanak létre. A végeredmény sok esetben határokat döntögető, bátor és kreatív - s ezt az élményt hozza el majd az otthonodba szinte bármelyik modern Harlequin tapéta.

 

Tervezésük innovációja valószínűleg a gyártással való kapcsolatuk eredménye: elvégre több, mint, mint 30 éve dolgoznak egy helyen a gyártási részleggel, így dizájnereik ténylegesen értik, látják a termékek gyártásának mikéntjét, így tisztában vannak azzal is, miként s hogyan lehet egyre inkább feszegetni a határokat.

 

Cikkünkben azonban most a határfeszegetés helyett egy igazán népszerű vonalon haladnánk inkább, mégpedig a botanikus minták vonalán, amit a legtöbben szerettek.

 

 

  1. Modern botanikus: Harlequin Matupi

A Harlequin Color I. kollekciójának Matupi névre hallgató modellje egy mesés átmenetet képez az organikus és a szögletes vonal között. Inkább virágok és növények láthatók a mintán, de a finomság mellett van benne némi modern, geometrikus beütés is. Ez a tapéta két gyönyörű árnyalatban érhető el.

 

  1. Stilizált virágok modern pasztellben: Harlequin Melora

 

Ez a kortárs, stilizált virágos tapéta már még modernebb talán, mint a Matupi. Ez a modell - az előbbi tapétához képest már három árnyalatban, színkombinációban is elérhető. A Melora egy elképesztően  sokoldalú, élénk és vibráló kollekció, ahol az egyes elemek igen részletgazdag kidolgozottságát figyelhetjük meg. Gazdag a választék a hozzá kapható kiegészítők terén is, de jól mutat a teljesen minimál környezetben is éppúgy.

 

  1. Finom nyomatok, egyszerű levélmintával: Harlequin Leaf

 

A Color Edit I. család egyik szép őszi modelljét ugyan már két éve csodálhatjuk, de még mindig nagy közönségkedvenc. A klasszikus, szépen kidolgozott levélnyomatok gyereknek, felnőttnek, idősnek fiatalnak, hölgyeknek és uraknak egyaránt kedves a szívéhez. Egy nagyon egyszerű, de éppen ennél fogva szép, és szerethető tapéta, mely a megfelelően megválogatott kiegészítőkkel igazán lenyűgöző, modern látványt nyújt majd az enteriőrben - 3 színárnyalatából biztosan megleljük majd a lakás színeihez legjobban illő változatot.

 

 

  1. Lélegzetelállító minták, a tenger élővilágának motívumaival: Harlequin Halfmoon

 

Szintén a Color Edit katalógusból, és ismét egy gyönyörűen kidolgozott tapéta minta, csak ezúttal nem növényi mintákat, hanem a tengerek élővilágát láthatjuk gyönyörű korallzátonyokon.

 

Igazán meseszép a grafikája és a színei is: a Halfmoon modellt az előző leveleshez hasonlóan szintén 3 gyönyörű színárnyalatban rendelhetjük meg.

 

 

  1. Idilli trópusi romantika virágokkal, kolibrikkel: Harlequin Amazilia

 

Íme egy újabb szépség, az Amazilia modell: itt már még tovább merészkedtek a Harlequin neves tervezőgrafikusai, és egyenesen a trópusi esőerdők hangulatával kápráztatnak el bennünket ezzel a buja virágokkal és bájos kolibri madárkákkal díszített tapéta mintáján.

 

Ezzel a mozgalmas, látványos mintával igazán életteli környezetet alakíthattok is, bárhová is helyezeitek majd fel.

 

Pláne, hogy az Amazilia 5 gyönyörű színárnyalatával bátran lehet tervezni, dekorálni…

 

Cikkünkben ugyan csupán 5, általunk kiválasztott, a természet motívumait felvonultató organikus tapéta mintát mutattunk be Nektek a Harlequin gyár pazar kínálatából, ám ennél természetesen jóval gazdagabb a kínálatuk. Fedezd fel őket, akár személyesen nálunk: a 100%-os elégedettségi garanciával büszkélkedő Tapétabolt Budapest üzletében kollégáink készséggel segítenek Neked - és ha lakberendező vagy, akkor a megrendelőidnek is - a választásban is, akár személyesen, akár online vásárolnátok meg a kiszemelt, kedvenc tapétátokat…