0 Ft
0 db
Meleg hatású tapéta minták – mint a fa, vagy a textil

Meleg hatású tapéta minták – mint a fa, vagy a textil

2021 Július 14

A tapéta ma már újra inkább elfogadott, sőt kedvelt elem lett a falak dekorálásában. Sokszor még akkor is a tapétához, vagy a fotóposzterhez nyúlunk ma már, ha márvány – vagy betonhatást, esetleg egy kellemes meleg fa hatású falat szeretnénk. Ami mindenképpen a tapéta mellett szól, az az ára. Egy tapéta kétségkívül gazdaságosabb, egyszerűbb, pénztárcakímélő megoldás – szemben a valódi fával, márvánnyal, látszóbetonnal.

 

Szerencsére, ma már ezek a textúrák is hatalmas választékban érhetők el a mai tapéta kollekciók kínálatában, köszönhetően az innovatív gyártási technológiának, felületképzésének, illetve a fotótapéta egyre szélesebb körben való elterjedésének a különböző anyagokon, felületeken (pl. vinyl).

Ha a mi személyiségünket - s így élettereinket is - inkább az egyszerűbb, természetesebb vonal jellemzi, akkor az otthonosan meleg földszíneket, az egyszerű, ám nagyszerű textil – illetve fa hatású textúrák megjelenítését ajánljuk.

Nézzünk most ezekre néhány példát!

 

  1. Természetes, meleg fa textúra - mely minden teret otthonossá varázsol

 

Természetes melegség

 

Legyen az fa bútor, padló, lépcső, vagy falfelület – a szép, természetes fa erezet minden esetben megkapó és különleges, harmonikus lesz. Ezt – ha igazán valóságos, életű felületet szeretnénk – akkor leginkább egy olyan fotótapétával érhetjük el, mint például az As Creation vagy a Consalnet termékei.

 

A minőségi gyártók palettája a fa hatású termékeken belül is egészen sokszínű: a kellemes, világos, finom fenyő vagy bükk árnyalatok mellett még rengeteg más, egyedi variációt is választhatunk.