0 Ft
0 db
On-line vagy? Mindig legyen mögötted könyvespolc!

On-line vagy? Mindig legyen mögötted könyvespolc!

2020 Május 18

Hallottad már azt, hogy nagyon fontos, hogy legyen mögötted könyvespolc? Nincs még? És helyed sincs, és polcod sincs, és annyi könyved sincs? Vagy csak nem szeretsz pakolni? Van ennek egyszerűbb módja is!

 

Tedd fel könyvespolcodat tapéta vagy faliposzter formájában! Egyszerre oldod meg a problémát, és leszel nagyon smart. A ragasztással kicsit feldobod magadat és a környezeted is változatosabb lesz. Látszik, hogy nem igazi? Ezért fognak smart-nak tartani. Ha igazinak néznék lenne értelme? Csak egy könyvespolc lenne, ugyanúgy, mint a többiek mögött...

 

Otthonod egyik sarkában alakítsd ki saját on-line birodalmadat. Kezdd el most! :-)

Menete:

1. Kell egy jó sarok! Legyen nyugodt, lehetőleg messze a gyerekszobától és a konyhától. Azokat a sarkokat is vedd figyelembe választásodnál, melyekre eddig még nem gondoltál.

2. Rendeld meg a TapétaTrendtől a könyvespolcot ábrázoló faliposztert, vagy1-2 tekercs tapétát, attól függően, hogy mekkora sarkot szemeltél ki magadnak.

3. Rendelj egy új asztalt és széket, ami ergonómiailag megfelelő, vagy állítsd be a réginél a kényelmes magasságokat és szögeket.

4. Valamikor itt, vagy a 2. pont után egyeztess a család azon tagjaival, akiknek fontos a véleménye. A döntéshozót semmiképpen ne hagyd ki, ha Te vagy az, akkor is beszéld meg a pároddal terveidet, nehogy cégünk legyen a hibás a megszokott családi élet megzavarásáért.

5. Vidd át a gépedet, állítsd be a kamerát és a hangot.

6. Válassz megfelelő fényeket, hogy ne vakítson, de mindig meg tudd világítani az arcodat.

7. Próbáld ki a technikát és amikor minden rendben, vezesd szépen el a kábeleket és amennyire lehet rendszerezd és kösd össze kábelkötegelővel.

8. Pár nap amíg megszokod az új helyet, a gyerekek is megtanulják, hogy amikor ott vagy ne zavarjanak, és sarkod finomhangolását is elvégezheted. Egy kedvenc és nem szúrós növény szép kaspóban design jelleggel, a kávésbögre megfelelő helyének kijelölése, a könyöktámasz és az egérpad szögének beállítása... ilyesmi. 

9. Amikor már minden kész, élvezd a munkát, legyél hatékonyabb, hogy több időd maradjon a családra.

10. Megjött a tapéta? Nagy az öröm! :-) Szedd szét a sarkod, tedd fel a tapétát és kezdd elölről az egészet! Mivel mindent jól kitapasztaltál, sokkal gyorsabban fog menni, vagy ha nem vagy még elégedett, akár dobhatod is a próbaverziót, jöhet egy sokkal jobb, élesben.

Vissza
X
Kedves Ügyfeleink, Augusztusban néhány tapétagyár nyári szünete miatt, a szállítási/beérkezési határidők hosszabbak lehetnek. Nyári leállási időszak alatt gyorspostára sincs lehetőség mert ilyenkor az egész gyár bezár. Kérjük megértéseteket!