0 Ft
0 db
Online tapéta vásárlás, avagy hogyan vásároljunk tapétát az interneten.

Online tapéta vásárlás, avagy hogyan vásároljunk tapétát az interneten.

2019 Május 10

Online tapéta vásárlás, avagy hogyan vásároljunk tapétát az interneten.

 

Ebben a blogcikkben összeszedjük számotokra azokat a legfontosabb tippeket, ami segíteni fog abban, hogyan és milyen szempontok szerint érdemes online tapétát vásárolni, de a két legfontosabb szempont, hogy időt és pénzt takarítasz meg.

 

1. Mérd meg pontosan a kívánt tapétázandó falfelületet.

tapéta mérete

Mielőtt online tapétát választanál, talán az egyik legfontosabb lépés, hogy pontosan mérd le a tapétázandó falfelületet, illetve használd a tapéta termékoldalán lévő tapéta mennyiség kalkulátort. A pontos mérés azért nagyon fontos, mivel így elkerülhető a legbosszantóbb hiba, hogy túl kevés tapétát rendelsz. Gondolhatnánk, hogy „sebaj rendelek hozzá plusz tekercset”. Ez viszont sokszor azért jelenthet problémát, mivel a tapéták átlagos szállítási ideje 14 munkanap, így időt vesztesz, de talán, ami ennél jóval lényegesebb, hogy ha a tapéta nem ugyan azon gyártási tételből származik, akkor minimális színeltérés lehet. Az egy körös rendeléssel biztos lehetsz abban, hogy ugyan azon gyártási számmal ellátott tapétákat kapsz.

 

2. Fontold meg a tapéta anyagválasztását.

tapéták anyaga

Ha nagyobb igénybevételű helységbe tervezel, mint például konyha vagy fürdőszoba mindenképpen ajánlott a vinyl felületű tapéta. Ezek a tapéták könnyen takarítható, illetve vizes helységekben is probléma nélkül használhatók. Papír felületű tapétákat álltalában gyerekszobákba, illetve olyan helyiségekbe szoktunk ajánlani, ahol sűrűbben netán két három éven belül tervezzük a tapéta cseréjét.

 

3. Fontold meg a számodra megfelelő tapéta mintát és stílust

online tapéta minták

Mielőtt beleugranál a legelső megtetszett mintába, fontold meg, hogy az adott helység stílusának megfelelő -e. Számtalanszor találkozhatsz olyannal, hogy egy gyönyörű minta valahogy mégsem úgy működik élőben, mint a képeken. Ennek oka a nem megfelelő stílus választás. Ami még szintén kiemelten fontos a tapéta mintázatának mérete. Tapéták léteznek apró és nagyobb léptékű mintákkal. Egy megfelelő minta nagysággal elkerülhetted, hogy a tapéta nem kívántan zsugorítsa a teret, avagy zavaros érzést keltsen.

 

4. Vásárolj online tapétát ügyfélorientált cégtől.

Tapéta Trend

Az online tapéta választási nem lehet egy magányos folyamat. Talán az egyik legfontosabb tipp, hogy olyan cégtől vásárolj tapétát, aki nem hagy magadra.  A tapéta trend egyik mottója, hogy rossz kérdés nincs csak fel nem tett kérdés. Egy tapéta választási folyamat során számtalanszor kerülsz majd olyan helyzetbe, ahol jól jöhet egy szakavatott ügyfélszolgálat segítsége. Számunkra kiemelten fontos, hogy ne csak technikai tippel lássuk el, hanem ha szükséges lakberendezői szemszögből is tudjuk segítséget nyújtani.

 

Élvezd a költségmegtakarítás előnyei.

Egy tapéta online megvásárlásának, legnagyobb előnye a lényeges költségmegtakarítás. Design stúdiókkal szemben így hozzájuthatunk olyan magasan formatervezett mintákhoz, melyeket amúgy nem engedhetne meg a pénztárcánk. Átlagosan 10-50 % -os költségmegtakarítást érhetünk el melynek eredményeképpen több forrásunk marad otthonunk más területeinek felújítására.

A Tapéta Trendben egy megbízható partnerre találsz, aki lakberendező segítségével támogatja ezt a folyamatot. Hiszen mi tudjuk, hogy vásárlóink nem mintákat és anyagokat keresnek, hanem egy hangulatot. Nálunk a legjobb minőségű tapétákat megfizethető áron kaphatod meg, ezen felül 30.000 Ft. vásárlás felett díjmentesen szállítunk.

 

Vissza