Orientális tapéta minták

Orientális tapéta minták

2022 Augusztus 24

Az orientális tapéta választékban -buja tájakkal, elragadó fákkal és levelekkel, gyönyörű virágokkal, és színpompás madarakkal egy csipetnyi keleti egzotikumot tudunk az otthonunkba csempészni.

Ízelítő gyanánt 3 trendi, keleti hatású tapétát mutatunk be a széles választékból.

A daru a kínai mitológiában a hosszú élet szimbóluma, szerencsét hoz. Csodásan kidolgozott tapéta, visszafogott, lágy színekben. Alacsonyabb, világosabb fa és fehér bútorokkal mutat igazán nagyszerűen. Ajánlott elsősorban nappaliba, előszobába, étkezőbe.

daru madár tapéta

 

Maximalista. Eltávolodva a minimalizmustól, ünnepeljük a legújabb és legmenőbb trendet: a maximalista belsőépítészetet. Minden helyet kitölt, harsány és büszke, gyakran virágos és állatmintás motívumokkal. A maximalizmus alapja a nagyvonalú és változatos színhasználat, népszerű a sötét falszín. Tipp: Indulj ki az alapszínekből, melyeket fokozatosan bővíthetsz. Élénk és világos színekkel ellensúlyozd a sötét színt!

 

El tudsz képzelni ilyen, vagy ehhez hasonló stílusos tapétákat az otthonodban? Ha bizonytalan vagy a végeredményt illetően, válassz hozzáértő szakértő lakberendezőt, https://karaktervlakberendezes.hu aki segít az otthonod ízléses kialakításában. 3D látványtervek segítségével pedig nemcsak az elképzelt végeredményt tudjátok megnézni, hanem az adott enteriőrhöz igazítva néhány kattintással cserélgethetitek a nektek tetsző tapétákat!

Minimalista egyszerű, végtelenül megnyugtató szín és formavilágú tapéta. A shakura virágzása évszázadok óta spirituális lelkesedéssel tölti el a japán embereket. A tavasz eljövetele és a virágzás az újjászületést az állandó megújulást szimbolizálja. Kombináljuk visszafogott egyszerű színekkel, bútorokkal. Ajánlott nappali, étkező, hálószobákba.

Vissza