0 Ft
0 db
Tapétabolt Budapest 17. kerület

Tapétabolt Budapest 17. kerület

2019 December 7

Tapétaboltunk megnyitásának célja, hogy most már ne csak az online térben, hanem a valóságban is elhozzuk számotokra az exkluzivitást.  A bemutatóterem megtervezésekor fontos szempont volt, hogy a tapéta választék mellett egy olyan légkört hozzunk létre számotokra, ahol otthonosan érezhetitek magatokat és a tökéletes tapéta mellett egy pozitív életérzést is elvigyetek magatokkal.

Tapéta bemutatóterem 17. kerülettapéta bolt 17. kerület

 

Tisztában vagyunk vele, hogy egy tapéta a stílus és a hangulat egyik legfontosabb kiegészítő eszköze egy lakás enteriőrének. Tudjuk, hogy egy tapéta választási folyamat álltalában nem pár perc műve. Tapéta bemutatótermük egyik fő koncepciója, hogy vendégeinket előre bejelentkezés alapján fogadjuk, ezzel biztosítva számodra minden figyelmünket.

Folyamatosan fejlődünk és figyeljük az igényeiteket, így a tapéta könyveken kívül textil kollekciókat is válogattunk bemutatótermünkbe, hogy akár egy tapéta választás alkalmával megtalálhasd a leginkább hozzá való textilt, így még jobban közelebb tudunk vinni ahhoz a hangulathoz, életérzéshez, ami hozzád közel áll. Tapéta és textil kollekcióinkat folyamatosan bővítjük a legújabb trendek szerint.

Ha elnyertük tetszésedet ne habozz válogass több ezer tapéta minta közül.

Vissza