0 Ft
0 db
Tapéta cégeknek, közületeknek

Tapéta cégeknek, közületeknek

2021 Június 8

Ezt az előválogatást lakberendezőnk végzi, aki nagyon jól ismeri a tapétaválasztékot és felkészült az aktuális, illetve az örökérvényű trendek tekintetében. Vannak egy- és kétszínű, sima vagy strukturált, illetve mintás, színes tapétáink. Különlegességeink a metál és akvarell hatású tapéták, de ugyanígy megemlíthetném a textiles vagy beton hatású tapétáinkat is. Sorolhatnám és csoportosíthatnám a tapétákat, de ezt úgysem lehetne jól leírni, ezekhez vizualitás kell, bármennyit is írnánk róluk megnézés nélkül nehéz elképzelni egy leírt színt vagy mintát. Szerintem, inkább meg kell nézni! Először képen, majd akár élőben is a Budapesti tapéta boltunkban.

 

A minőségről könnyebb beszélni. Pl. nagy forgalmú helyekre, magas minőségű, tartós, mosható tapétát szoktunk javasolni, mely sok évig változatlanul szép, és olyan helyen is épp marad, ahol sokan járnak, hozzáérnek, súrlódik. Nagyon jó minőségű tapétáinkat is hatalmas szín- és mintaválasztékban, megfizethető áron kínáljuk.   

 

Tapéta kisebb vállalkozásoknak, szolgáltatóknak

Egyedi gyártású posztereink és tapétáink nagyon keresettek, nem csak magánszemélyek, hanem vállalkozások körében is. Egy jól kiválasztott tapétával bármely irodát különlegessé lehet tenni. Sokkal kifinomultabb érzékre vall ez a választás, mint az unalmas, egyszínű falaknál. Elvégre ugyanannyi időt töltünk az irodában, mint otthon, miért ne a nekünk tetsző legszebb környezetben tegyük. A munkaadók többségének fontosak a dolgozói, sok cégnél nagy szociális érzékenységgel rendelkezik a cégvezetés, illetve a tulajdonosi kör. Az ilyen vezetés sokszor engedélyezi a dolgozói választást.

Tapéta, mint fotósháttér

 

Az egyik legjobb profi fotós is tőlünk szokott tapétát vásárolni, háttérnek, amelyek előtt készíti jobbnál jobb fotóit családokról, gyerekekről. Kovács Kata több, mint 20 éve fotózik, ha még emlékeztek rá, az Ő nevét láthattátok a divatújságok többségében az egész oldalas sztárokról készült fotók mellett.

 

Otthon is rövid időn belül milyen nagy változást lehet elérni egy tapéta cserével. A közvetlen környezet, a tapéta is nagyon meghatározza a hangulatot, ezért is válassz olyan tapétát, ami tetszik. A lakásunkban általában nem tapétázzuk át a falakat pár havonta, viszont a profi fotósok sokszor változtatják a háttereiket és egyszerre több enteriőr háttérrel dolgoznak műtermükben. Az új háttereket sokszor tapétával vagy óriásposzterekkel oldják meg. Kata most vásárolta, ezt az elragadó, pasztell színvilágú nagy virágos tápétát a gyermek és pocakos fotózások új hátterének.

 

Egy szuper kiegészítőre is szemet vetett, melyet gyorsan meg is rendeltünk neki. A képein már végeredményként láthatjátok, a tapétát és ezt a kiszemelt hintát.