0 Ft
0 db
Van Gogh design tapéták

Van Gogh design tapéták

2020 Augusztus 29

A Van Gogh tapéta katalógus az amszterdami Van Gogh Múzeum második gyűjteményéből meríti csodás mintáit, melyek közül egészen biztosan megtaláljuk a kedvünkre valót. Van Gogh japán művészet iránti rajongása kel életre ezeken a tapéta mintákon keresztül, melyeket főleg a Virágos szilvakert, a Virágzó mandula ága egy pohárban és a Váza, kínai őszirózsákkalcímű festményei ihletettek.

Jól láthatóan felismerhetőek ezekből a művekből ismert motívumok, rengeteg trendi árnyalatban. A honlapon szétnézve találkozunk visszafogott, földies, natúr színekkel, mint a homokszín, bézs, bronz, aranyokker, de bátrabb lakberendezőként akár egészen feltűnő, piros, bordó, zöld, vagy fekete tapétákat is választhatunk. Mintájukat tekintve mind a visszafogott, mind pedig a feltűnőbb árnyalatok között találunk kézzel festett hatású tapétát, melyeken Van Gogh ecsetvonásai láthatóak, valamint virágmintás, cseresznyefaágas, kézi rajz mintás tapétákat is. Csak tudjunkválasztani!

Jól megvilágított industrial-loft stílusú nappali vagy étkező fő falára az arany cseresznyevirág mintás tapéta fekete színben kiemelkedően mutathat, meleg tónusokkal berendezett otthon hálószobáját pedig egy másik virágmintás, mély zöld tapéta dobhatja fel, például natúr bútorokkal kiegészítve. Te melyik kedvenc Van Gogh festményed látnád szívesen a falaidon? Bármelyikre is esik a választásod, érdemes szétnézni a Tapéta Trend oldalán, aztán lecsapni ezekre a különleges tapétákra, hiszen nem sokan mondhatják el az otthonukról, hogy Van Gogh alkotta. Na, jó, talán csak részlegesen... Viszont maga Van Gogh azt mondta, hogy ez a művészet boldogabbá és tartalmasabbá tette őt, és megváltoztatta világszemléletét. Ezek a tapéták egészen biztosan ilyen hatással lesznek az otthonunkra!

Irány a Van Gogh tapétákhoz
 
Zöld van gogh tapéta
 
 
Virágmintás piros van gogh tapéta
 
 
Sárga Van Gogh tapéta
 
 
Van Gogh tapéta 02
Vissza
X
Kedves Ügyfeleink, Augusztusban néhány tapétagyár nyári szünete miatt, a szállítási/beérkezési határidők hosszabbak lehetnek. Nyári leállási időszak alatt gyorspostára sincs lehetőség mert ilyenkor az egész gyár bezár. Kérjük megértéseteket!