Világtérkép fotótapéta kicsiknek és kamaszoknak

Világtérkép fotótapéta kicsiknek és kamaszoknak

2024 Április 25

Világtérkép falra? Miért ne, kicsiként és nagyként is ámulatba ejtő világunk nagysága, sokszínűsége. Ez a minta kicsiknek és kamaszoknak is egyaránt érdekes lehet, a világtérkép fotótapéta meghatározó fókusz tud lenni a szobában, ami nem csak szép, hanem remek társ a tudásunk szélesítéséhez is. Ráadásul nem „öregedik ki”, mint sok más minta 6 év után, egy semlegesebb mintát választva akár 10 évig is megfelelő lehet a szobában.

Világtérképet minden gyerekszobába! - Bátran válaszd ezt a mintát, mert a részletességüket tekintve sokféle lehet: van, ami részlet gazdag, van, ami elnagyolt, van, ahol állatok szerepelnek, néhol pedig kalóz térképre hajaz, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő karakterű világtérkép fotótapétát.

Adjunk gyermekünk képzeletének szárnyakat, mutassuk meg neki világunk szépségeit. Egy-egy esti beszélgetés során együtt felfedezhetjük fel Európa országait, vagy éppen Afrika állatvilágát, elindíthatjuk ezzel a tudás iránti kíváncsiságát, miközben csak a térképen kalandozunk. Kezébe adhatjuk a felfedezés iránti vágyat.

Gondoljunk csak bele, ki ne szeretet volna gyermekkorában bunkert építeni, kalózosat játszani, ehhez is szuper hátteret adhat egy ilyen fotótapéta.

Nem pusztán csak faldekoráció a világtérkép minta, hanem egy összekötőkapocs is lehet, mesélhetünk neki a különböző országok népmeséiből, szokásokról, családunkról. Kamaszként is remek kiegészítője lehet a szobáknak, hiszen célokra, utazásra is sarkalhat, motiválhatja az embert.

Ha szeretnél gyermekednek egy szuper hangulatos szobát teremteni, ahol kedvet adhatsz tudásának szélesítésére, vagy éppen a családi és osztály kirándulásait vezetheti, hogy merre járt a nagyvilágban, akkor válassz világtérkép fali posztert és gyere, nézz szét kínálatunkban!

Vissza