Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
2021 Október 26

A szeptemberi S/ALON BUDAPEST kiállítás is felvonultatta már a legújabb, idei őszi és 2022 -es tapéta trendeket, amik – ahogy az évszak, illetve az előttünk álló időszak is –igazán sokszínűek. Van néhány meghatározó irányzat, mely minden esetben az adott kor lenyomatának tükre, s ez a trendek - különösen az enteriőr trendek –esetében mindig helytálló, hiszen még a legkisebb társadalmi változások is hatással tudnak lenni az aktuális irányzatokra. És természetesen, a 2022 -es tapéták újdonságai, innovációi is mindig követik ezeket az irányokat. Nézzük most meg ezen a héten az 5 legjelentősebb trendet, s a hozzájuk illő 2022 -es tapéta ajánlónkat!

Tovább
Eszközök tapétázáshoz
Eszközök tapétázáshoz
2021 Október 19

Szeretnél magad neki ugrani a tapétázásnak? Igazából nem olyan bonyolult művelet, mint azt sokan hiszik, inkább csak precizitást, és odafigyelést igényel. De megéri a fáradozást, mert egy design tapétával a lakás minden helyisége új arculatot kaphat, még akkor is, ha költséghatékony módon csak az egyik falat tapétázod ki, például a hálószobában az ágyad, vagy a fésülködő asztalod mögött. Ilyen apró változtatások adják majd meg lakásodnak azt a karaktert, amire mindig is vágytál.

Tovább
Fekete fehér tapéták
Fekete fehér tapéták
2021 Október 5

Igazán látványos, dekoratív, sőt mi több_művészi összhatást érthetünk el a fekete-fehér képi világ megjelenítésével a belső terekben. Egy izgalmas mintázatú, kontrasztos, olykor éppen extravagáns nedvesség - és páraálló vinyl tapéták vagy posztertapéták innovatív anyaguknak köszönhetően jól viselik a párát, az enyhébb nedvességet, vagy a nedves törlőruhával történő tisztítást – így akár a konyha, fürdőszoba, gyerek – vagy tini szoba is nyugodtan díszíthető vele. Cikksorozatunkban igyekszünk mindig egy-egy stílust, helyiséget, vagy összhatást bemutatni, csokorba gyűjtve a hozzájuk illő tapétákat. Ezúttal most egy nagy örökzöld, a fekete-fehér tapéták és poszterek világába kalauzoljuk el kedv es olvasóinkat…

Tovább
Tapéta fürdőszobába
Tapéta fürdőszobába
2021 Szeptember 9

Még tart az állami támogatás: sokunknál megújul a fürdőszoba! Tegyük kellőképpen egyedivé egy izgalmas nedvesség - és páraálló vinyl tapétával vagy fotótapétával! Az innovatív tapéták anyaga ma már szerencsére egyre több mindent megenged, és lassan most már a drága hidegburkolatokat – legalábbis a vizes blokkoktól távolabb eső falakon - is kiválthatjuk egy-egy dekoratív, jó minőségű vízálló tapétával. Nézzünk néhány ötletet, hangulatot ezúttal a fürdőszoba falainak megújítására!

Tovább
Botanikus tapéta minták, ornamentikus tapéta díszítések inspiráló ajánlója
Botanikus tapéta minták, ornamentikus tapéta díszítések inspiráló ajánlója
2021 Július 28

A tapéta a lakberendezés egyik nagy kincse: élettel, hangulattal tölti meg még a legsivárabb helyiségeket is, a legfénytelenebb kuckókból is szerethető, harmonikus otthont varázsol. Ha pedig szeretnénk a természetet kicsit közelebb érezni magunkhoz a nagyvárosban is, akkor – a zöld szobanövények és egy szép fapadló, tömörfa bútor mellett – egy szép botanikus tapéta lesz az, mellyel valóban a mély dzsungelben, a tavaszi friss esőben, egy kellemes őszi erdei sétán, vagy épp a nagyi színpompás virágoskertjében érezhetjük magunkat. Ezen a héten tehát a botanikus minták rajongóinak kedvezünk egy inspiráló tapéta-összeállítással…

Tovább
Meleg hatású tapéta minták – mint a fa, vagy a textil
Meleg hatású tapéta minták – mint a fa, vagy a textil
2021 Július 14

A tapéta a lakberendezésben igazi varázserővel bír: életre kelti a falakat, a lakásból otthont varázsol. Egységesebbé, teljesebbé teszi az egész enteriőr összképét. Ez éppúgy igaz, ha egy látványos, színes mintát választunk az egyszínű, vagy hófehér bútoraink mellé - azonban egy izgalmas mintával, textúrával még inkább harmóniát teremthetünk az enteriőrben. Most mutattunk néhány különlegesebbet…

Tovább
Tapéta cégeknek, közületeknek
Tapéta cégeknek, közületeknek
2021 Június 8

A TapétaTrend tapétaválasztékából sok ezer féle tapéta illeszthető be tökéletesen irodák, szállodák, éttermek dekorációs koncepciójába. A kapott terveknek, elképzeléseknek, ötleteknek eleget téve több verziót is tudunk javasolni, melyekből már könnyebb választani, mint az általunk forgalmazott 34 gyártó teljes kínálatából.

Tovább
Tapéta trend 2021
Tapéta trend 2021
2021 Január 5

2021 tapéta trendje ahogy már megszokhattuk az előző év trend vonalát viszi tovább. Annyi bizonyosan elmondható, hogy a tavalyi év bezártsága a természet illetve a botanikus vonalat még jobban felerősíti, melyhez csatlakozik még pár felerősödő irányzat.

Tovább
Van Gogh design tapéták
Van Gogh design tapéták
2020 Augusztus 29

A művészet iránti szenvedélyünk teljesen új felületen nyilvánulhat meg most, az egyik leghíresebb impresszionista festő, Van Gogh művei által inspirált tapétákon keresztül.

Tovább
Közkedvelt geometriai mintás tapéták
Közkedvelt geometriai mintás tapéták
2020 Július 7

Egyre közkedveltebbek a geometriai mintázatú tapéták, melyek között nagy számban egyaránt megtalálhatók modern, art deco, orientális, loft retro, skandináv, elegáns és vintage stílusúak.

Tovább