0 Ft
0 db
Orientális tapéta minták
Orientális tapéta minták
2022 Augusztus 24

A Távol-Keletnek már a gondolata is magában hordozza az egzotikumot. A miénktől teljesen eltérő ázsiai kultúra elvarázsolja az embert legyen szó vallásról, ízekről, illatokról vagy akár lakberendezésről. A keleti életérzést egy jól megválasztott tapétával és a hozzá illő bútorozással könnyedén kialakíthatjuk mi magunk is az otthonunkban.

Tovább
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
2022 Január 7

A jó minőségű, speciális, mosható, páraálló, erős anyagú vinyl tapéták ma már tulajdonképpen bármelyik élettérben megállják a helyüket. Azonban az, hogy egy tapéta fürdőszobába, vagy a szintén intim pihenést, nyugodt légkört megkívánó hálószobába jó választás lehessen, fontos a színek, minták, felületek harmóniája, az összhatás nyugodt látványa.

Tovább
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
2021 December 13

A tapéták legalább annyira öltöztetik a teret, mint egy szép padlóburkolat, egy jó falszín, vagy egy stílusos bútor és lakástextil együttvéve. Sőt, talán még nagyobb jelentőségük van a helyiség atmoszférájának megteremtésében. Egy jól megválasztott tapéta nappaliba betervezve kommunikál rólunk, a világról alkotott nézetünkről, stílusunkról, adva ezzel egy kellemes indító témát vendégeink számára is. Nem beszélve arról, hogy mennyire pozitív lendületet, vagy éppen nyugodt harmóniát képes nyújtani az ott élőknek. Ezen a héten a modern, minimál stílusú tapéták nappaliba illő válogatásával készültünk Nektek…

Tovább
Arany tapéták
Arany tapéták
2021 November 28

A tapéták legalább olyan fontosak, mint egy szép padló, vagy egy elegáns csempe. Ma már szerencsére a gyártók egyre különlegesebb felületeket, textúrákat képesek megjeleníteni a burkolatok és a tapéták anyagain, ahol a matt vagy strukturált megjelenések mellett az extrém fény vagy csillogás is egyre tökéletesebben mutatkozik meg. Ha szeretitek a glamúrt, a csillogást, akkor tulajdonképpen bármilyen mintát, struktúrát vagy felületet választhattok ma már a ragyogó nemesfémek árnyalataiban. Ezúttal, Advent idejére egy gyönyörű, elegáns arany tapéta válogatással készültünk Nektek…

Tovább
5 légies tapéta trükk
5 légies tapéta trükk
2021 November 3

A szellős, tágas, légies terek könnyedek, kellemesek. Egyszerűen jól érezzük magunkat egy ilyen helyiségben. Nem fulladunk, azt érezzük, van elég tár, van elég fény, világosság. Még akkor is, ha a valóságban bizony szűkös az a szoba, konyha, vagy közösségi tér. Szerencsére számos remek optikai trükkel tudunk csalni kicsit, hogy könnyedebbnek és tágasabbnak tűnjön érzésre a belső tér. Cikkünkben most ezeket vesszük sorra – na és azt, hogy egy jó tapéta minként tud ebben a segítségünkre lenni.

Tovább
Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
Tapéta trend 2022 – A tapéták szemszögéből
2021 Október 26

A szeptemberi S/ALON BUDAPEST kiállítás is felvonultatta már a legújabb, idei őszi és 2022 -es tapéta trendeket, amik – ahogy az évszak, illetve az előttünk álló időszak is –igazán sokszínűek. Van néhány meghatározó irányzat, mely minden esetben az adott kor lenyomatának tükre, s ez a trendek - különösen az enteriőr trendek –esetében mindig helytálló, hiszen még a legkisebb társadalmi változások is hatással tudnak lenni az aktuális irányzatokra. És természetesen, a 2022 -es tapéták újdonságai, innovációi is mindig követik ezeket az irányokat. Nézzük most meg ezen a héten az 5 legjelentősebb trendet, s a hozzájuk illő 2022 -es tapéta ajánlónkat!

Tovább
Eszközök tapétázáshoz
Eszközök tapétázáshoz
2021 Október 19

Szeretnél magad neki ugrani a tapétázásnak? Igazából nem olyan bonyolult művelet, mint azt sokan hiszik, inkább csak precizitást, és odafigyelést igényel. De megéri a fáradozást, mert egy design tapétával a lakás minden helyisége új arculatot kaphat, még akkor is, ha költséghatékony módon csak az egyik falat tapétázod ki, például a hálószobában az ágyad, vagy a fésülködő asztalod mögött. Ilyen apró változtatások adják majd meg lakásodnak azt a karaktert, amire mindig is vágytál.

Tovább
Fekete fehér tapéták
Fekete fehér tapéták
2021 Október 5

Igazán látványos, dekoratív, sőt mi több_művészi összhatást érthetünk el a fekete-fehér képi világ megjelenítésével a belső terekben. Egy izgalmas mintázatú, kontrasztos, olykor éppen extravagáns nedvesség - és páraálló vinyl tapéták vagy posztertapéták innovatív anyaguknak köszönhetően jól viselik a párát, az enyhébb nedvességet, vagy a nedves törlőruhával történő tisztítást – így akár a konyha, fürdőszoba, gyerek – vagy tini szoba is nyugodtan díszíthető vele. Cikksorozatunkban igyekszünk mindig egy-egy stílust, helyiséget, vagy összhatást bemutatni, csokorba gyűjtve a hozzájuk illő tapétákat. Ezúttal most egy nagy örökzöld, a fekete-fehér tapéták és poszterek világába kalauzoljuk el kedv es olvasóinkat…

Tovább
Tapéta fürdőszobába
Tapéta fürdőszobába
2021 Szeptember 9

Még tart az állami támogatás: sokunknál megújul a fürdőszoba! Tegyük kellőképpen egyedivé egy izgalmas nedvesség - és páraálló vinyl tapétával vagy fotótapétával! Az innovatív tapéták anyaga ma már szerencsére egyre több mindent megenged, és lassan most már a drága hidegburkolatokat – legalábbis a vizes blokkoktól távolabb eső falakon - is kiválthatjuk egy-egy dekoratív, jó minőségű vízálló tapétával. Nézzünk néhány ötletet, hangulatot ezúttal a fürdőszoba falainak megújítására!

Tovább
Botanikus tapéta minták, ornamentikus tapéta díszítések inspiráló ajánlója
Botanikus tapéta minták, ornamentikus tapéta díszítések inspiráló ajánlója
2021 Július 28

A tapéta a lakberendezés egyik nagy kincse: élettel, hangulattal tölti meg még a legsivárabb helyiségeket is, a legfénytelenebb kuckókból is szerethető, harmonikus otthont varázsol. Ha pedig szeretnénk a természetet kicsit közelebb érezni magunkhoz a nagyvárosban is, akkor – a zöld szobanövények és egy szép fapadló, tömörfa bútor mellett – egy szép botanikus tapéta lesz az, mellyel valóban a mély dzsungelben, a tavaszi friss esőben, egy kellemes őszi erdei sétán, vagy épp a nagyi színpompás virágoskertjében érezhetjük magunkat. Ezen a héten tehát a botanikus minták rajongóinak kedvezünk egy inspiráló tapéta-összeállítással…

Tovább
X
Kedves Ügyfeleink, A december 6-i héten leadott megrendelések, még várhatóan idén megérkeznek. Utolsó nyitvatartási napunk idén 2023.12.19-e, januárban 01.08-tól várunk Benneteket a megszokott nyitvatartással. Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk!