Textilhatású tapéták
Textilhatású tapéták
2023 Március 1

Gondoltad volna, egy textil mintás tapéta is képesek megváltoztatni egy adott szoba hőérzetét? Nos, igen: egy narancs, tüzes - vöröses árnyalatú tapétával kétségkívül a melegre asszociálunk, ám mi most a meleg hatást, érzetet inkább a meghittség, az otthonosság felől közelítenénk meg, és erre a legjobb választás kétségkívül egy  szép textil hatású tapéta. Nézzük, hogyan is tudsz ezekkel még otthonosabb térérzetet varázsolni?

Tovább
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
2023 Február 9

Szebbnél szebb különlegességet, tapéták ezer és egy arcát mutattuk már be Nektek, stílusok, hangulatok, a legújabb trendek vagy éppen  helyiségek szerint, hogy mit mivel, és hová ajánlunk. S ha mindez nem lenne elég, hoztunk egy új színt, egy új gyártó képviseletében. Na persze, a Boras tapéták gyára közel sem új, de nálunk újdonságként jelennek most meg. Ismerkedjünk hát meg kicsit részletesebben, néhány inspiráló kép erejéig a régi tradicionális művészi mintákat, kézzel készített és festett motívumok széles tárházát felvonultató Boras különlegességekkel! Kezdetnek, tavaszra váró összeállításunkban a vintázs tapéták és botanikus tapéták legszebbjeit válogattuk össze Nektek…

Tovább
Tapéta Trend 2023
Tapéta Trend 2023
2022 December 31

A tapéták ma már elképesztő látványosak, lenyűgöző eleganciával, olykor meghökkentő pimaszsággal, bohósággal ölelik körül falainkat, egyedi és különleges atmoszférát teremtve élettereinkben. Tapéta trend 2023 összeállításunkban a legújabb irányzatokat gyűjtöttük össze Nektek…

Tovább
A lakberendezes 3 aranyszabalya
A lakberendezes 3 aranyszabalya
2022 December 3

Annak ellenére, hogy ahány ember, annyi ízlés, és nyilván mindannyian igyekszünk egy bizonyos stílus mentén is haladni, amikor otthonunk berendezését tervezzük meg s alakítjuk ki jóízlésű laikusként - mégis van néhány úgymond íratlan aranyszabály, melyeket betartva még szebb, még harmonikusabb lesz majd az otthonunk.

Tovább
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
2022 Szeptember 6

A tapéták ma már elképesztően eredetiek és sokszínűek lehetnek: a gyöngyőrű minták, üdítő vagy éppen megnyugtató színek mellett a textúrának, a különleges felületeknek is óriási a népszerűsége. Napjainkban – különösen a négy fal közé zárt nagyvárosi életünk hozadékaként – természetes, hogy egyre többen fordulunk a natúr stílusjegyek, a botanikus minimál jegyében a természetes textúrák felé. A fahatású felületek, így a fahatású tapéták is épp ilyenek. És szerencsére az innovatív gyártástechnológia révén évről évre szebbek, élethűbbek lesznek a fahatású tapéták, csempék is. Inspirálódj velünk, ha Te is a fa otthonos melegségét szeretnéd látni magad körül – a falakon is!

Tovább
Orientális tapéta minták
Orientális tapéta minták
2022 Augusztus 24

A Távol-Keletnek már a gondolata is magában hordozza az egzotikumot. A miénktől teljesen eltérő ázsiai kultúra elvarázsolja az embert legyen szó vallásról, ízekről, illatokról vagy akár lakberendezésről. A keleti életérzést egy jól megválasztott tapétával és a hozzá illő bútorozással könnyedén kialakíthatjuk mi magunk is az otthonunkban.

Tovább
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
Tapéta fürdőszobába, hálószobába intim terekhez
2022 Január 7

A jó minőségű, speciális, mosható, páraálló, erős anyagú vinyl tapéták ma már tulajdonképpen bármelyik élettérben megállják a helyüket. Azonban az, hogy egy tapéta fürdőszobába, vagy a szintén intim pihenést, nyugodt légkört megkívánó hálószobába jó választás lehessen, fontos a színek, minták, felületek harmóniája, az összhatás nyugodt látványa.

Tovább
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
Tapéta nappaliba modern, letisztult terekhez
2021 December 13

A tapéták legalább annyira öltöztetik a teret, mint egy szép padlóburkolat, egy jó falszín, vagy egy stílusos bútor és lakástextil együttvéve. Sőt, talán még nagyobb jelentőségük van a helyiség atmoszférájának megteremtésében. Egy jól megválasztott tapéta nappaliba betervezve kommunikál rólunk, a világról alkotott nézetünkről, stílusunkról, adva ezzel egy kellemes indító témát vendégeink számára is. Nem beszélve arról, hogy mennyire pozitív lendületet, vagy éppen nyugodt harmóniát képes nyújtani az ott élőknek. Ezen a héten a modern, minimál stílusú tapéták nappaliba illő válogatásával készültünk Nektek…

Tovább
Arany tapéták
Arany tapéták
2021 November 28

A tapéták legalább olyan fontosak, mint egy szép padló, vagy egy elegáns csempe. Ma már szerencsére a gyártók egyre különlegesebb felületeket, textúrákat képesek megjeleníteni a burkolatok és a tapéták anyagain, ahol a matt vagy strukturált megjelenések mellett az extrém fény vagy csillogás is egyre tökéletesebben mutatkozik meg. Ha szeretitek a glamúrt, a csillogást, akkor tulajdonképpen bármilyen mintát, struktúrát vagy felületet választhattok ma már a ragyogó nemesfémek árnyalataiban. Ezúttal, Advent idejére egy gyönyörű, elegáns arany tapéta válogatással készültünk Nektek…

Tovább
5 légies tapéta trükk
5 légies tapéta trükk
2021 November 3

A szellős, tágas, légies terek könnyedek, kellemesek. Egyszerűen jól érezzük magunkat egy ilyen helyiségben. Nem fulladunk, azt érezzük, van elég tár, van elég fény, világosság. Még akkor is, ha a valóságban bizony szűkös az a szoba, konyha, vagy közösségi tér. Szerencsére számos remek optikai trükkel tudunk csalni kicsit, hogy könnyedebbnek és tágasabbnak tűnjön érzésre a belső tér. Cikkünkben most ezeket vesszük sorra – na és azt, hogy egy jó tapéta minként tud ebben a segítségünkre lenni.

Tovább