0 Ft
0 db
Mintás tapéta bútor mögé, tapéta TV mögé?
Mintás tapéta bútor mögé, tapéta TV mögé?
2023 November 7

A tapéták ma már újra reneszánszukat élik, és ez nem is csoda, ha belegondolsz, milyen sokféle ízlést, igényt és funkciót is képesek kielégíteni akár egyszerre. Sokan kerestek egyszerű bútorotok mögé gyönyörű háttereket, de a TV mögé is szuper ötlet egy szép tapéta, pláne, ha egyébként fehérek a falak. Ehhez pedig nem csak a textilhatású tapéta, vagy a különböző érdekes textúrákat megjelenítő tapéták alkalmasak: ez az összeállítás megmutatja, hogy egy izgalmas mintás tapéta bútor mögé, vagy egy ütős színkombinációkat megjelenítő tapéta tv mögé ugyanúgy ideális választás.

Tovább
A legdinamikusabb, legizgalmasabb hátteret keresed bútoraidhoz? Akkor válassz egy jó fotótapétát!
A legdinamikusabb, legizgalmasabb hátteret keresed bútoraidhoz? Akkor válassz egy jó fotótapétát!
2023 Október 7

A tapéták ma már elképesztően sokfélék és sokszínűek, hát még a fotótapéták! Egy izgalmas szín, minta - legyen az egy gyönyörű fotó, vagy egy izgalmas grafikai kompozíció - mindenképpen feldobja belső tereidet, és nem mellesleg kitűnő háttérként is funkcionálhat bútoraid mögé helyezve, ezáltal még harmonikusabbá, még látványosabbá téve az enteriőrt. Mutatjuk a legtrendibb, legizgalmasabb bútor és posztertapéta kombinációkat, érdemes inspirálódni a lehetőségekből, ha éppen otthontervezés, otthonszépítés előtt állsz!

Tovább
Színes fotótapéták - a nyár hűsítő árnyalataiban
Színes fotótapéták - a nyár hűsítő árnyalataiban
2023 Szeptember 9

A tapéták után már csak a posztertapéták képesek még jobban átalakítani egy helyiség atmoszféráját, és akár teljesen felkavarni az állóvizet még a legszürkébb, legunalmasabb enteriőrben is. Nézzük, hogy milyen és hány fajta izgalmas térformáló és egyben hűsítő hatást vehetünk be ebben a kánikulában a hűs vizek és erdők árnyalataiban pompázó fotótapéták segítségével!

Tovább
 A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
A tapéták 10 legfőbb előnye az otthonodban
2023 Május 25

A legtöbb hazai otthonban még mindig a klasszikus, mész alapú falfestés dívik. Fehérre festett falak, esetleg valamilyen pasztell színnel megbolondítva, és a tapéták még mindig csak elvétve kerülnek elő, esetleg egy-egy falra kerül - úgymond kiemelésképpen -  egy szép tapéta, pedig ez a módszer jóval több egyedi előnyt tartogat számunkra, mint hinnénk! Ezúttal most a tapéták 10 legfőbb előnyét gyűjtöttük csokorba Nektek - és persze, ezzel még közel sincs vége a sornak…

Tovább
Tapéták melyekkel különleges atmoszférát teremthetsz
Tapéták melyekkel különleges atmoszférát teremthetsz
2023 Május 11

A tapéták szépsége és sokoldalúsága vitathatatlan. Ha jól eltaláljuk a tapéta mintáit és árnyalatait, akkor a bennünket körülvevő belső tér atmoszférája egyszerre lehet akár mozgalmas és nyugodt, üdítően friss, vagy harmonikus és lágy. Egy szép tapéta kétségkívül egyedi stílust és karaktert adhat helyiségeinknek. Izgalmas kontrasztot, üde színfoltot vihet a semleges, olykor esetleg unalmas hétköznapi látványba. Ezúttal egy hosszabb összeállításban mutatjuk meg a tapétákban rejlő kreativitás határtalan lehetőségeit.

Tovább
Textilhatású tapéták
Textilhatású tapéták
2023 Március 1

Gondoltad volna, hogy a tapéták is képesek megváltoztatni egy adott szoba hőérzetét? Nos, igen: egy narancs, tüzes - vöröses árnyalatú tapétával kétségkívül a melegre asszociálunk, ám mi most a meleg hatást, érzetet inkább a meghittség, az otthonosság felől közelítenénk meg, és erre a legjobb választás kétségkívül egy  szép textil hatású tapéta. Nézzük, hogyan is tudsz ezekkel még otthonosabb térérzetet varázsolni?

Tovább
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
Egy új színfolt a vintázs és botanikus tapéták kedvelőinek: Bemutatkozik a Boras Tapéta!
2023 Február 9

Szebbnél szebb különlegességet, tapéták ezer és egy arcát mutattuk már be Nektek, stílusok, hangulatok, a legújabb trendek vagy éppen  helyiségek szerint, hogy mit mivel, és hová ajánlunk. S ha mindez nem lenne elég, hoztunk egy új színt, egy új gyártó képviseletében. Na persze, a Boras tapéták gyára közel sem új, de nálunk újdonságként jelennek most meg. Ismerkedjünk hát meg kicsit részletesebben, néhány inspiráló kép erejéig a régi tradicionális művészi mintákat, kézzel készített és festett motívumok széles tárházát felvonultató Boras különlegességekkel! Kezdetnek, tavaszra váró összeállításunkban a vintázs tapéták és botanikus tapéták legszebbjeit válogattuk össze Nektek…

Tovább
Tapéta Trend 2023
Tapéta Trend 2023
2022 December 31

A tapéták ma már elképesztő látványosak, lenyűgöző eleganciával, olykor meghökkentő pimaszsággal, bohósággal ölelik körül falainkat, egyedi és különleges atmoszférát teremtve élettereinkben. Tapéta trend 2023 összeállításunkban a legújabb irányzatokat gyűjtöttük össze Nektek…

Tovább
A lakberendezes 3 aranyszabalya
A lakberendezes 3 aranyszabalya
2022 December 3

Annak ellenére, hogy ahány ember, annyi ízlés, és nyilván mindannyian igyekszünk egy bizonyos stílus mentén is haladni, amikor otthonunk berendezését tervezzük meg s alakítjuk ki jóízlésű laikusként - mégis van néhány úgymond íratlan aranyszabály, melyeket betartva még szebb, még harmonikusabb lesz majd az otthonunk.

Tovább
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
7 különleges fahatású tapéta – ha valami igazán egyedit szeretnél…
2022 Szeptember 6

A tapéták ma már elképesztően eredetiek és sokszínűek lehetnek: a gyöngyőrű minták, üdítő vagy éppen megnyugtató színek mellett a textúrának, a különleges felületeknek is óriási a népszerűsége. Napjainkban – különösen a négy fal közé zárt nagyvárosi életünk hozadékaként – természetes, hogy egyre többen fordulunk a natúr stílusjegyek, a botanikus minimál jegyében a természetes textúrák felé. A fahatású felületek, így a fahatású tapéták is épp ilyenek. És szerencsére az innovatív gyártástechnológia révén évről évre szebbek, élethűbbek lesznek a fahatású tapéták, csempék is. Inspirálódj velünk, ha Te is a fa otthonos melegségét szeretnéd látni magad körül – a falakon is!

Tovább