0 Ft
0 db

"Tapéta, fali poszter és fotótapéta online rendelés, Tapéta Trend Webáruház és tapétabolt Budapest"

Népszerű modern tapéta minták

Tapéta Bolt Budapest
Tapéta Bolt Budapest
A Tapéta Trend Webáruház és tapéta bolt Budapest egy biztonságos és megbízható online üzlet
A Tapéta Trend Webáruház egy biztonságos és megbízható online üzlet

A Tapéta Trend Webáruház és tapéta bolt Budapest az ország egyik kiemelt tapéta boltja, ahol több ezer kiváló minőségű termék található. Cégünknél ügyfeleink igényeit és kívánságait nagyon magasra értékeljük. Ezért csapatunk teljes mértékben elköteleződött arra, hogy megfeleljen a vásárlók kívánságainak. Ennek eredményeként sok visszatérő vevővel büszkélkedhetünk. Külön köszönetet mondunk azoknak az elégedett vásárlóinknak, akik pozitív véleményüknek hangot adtak, vagy ismerőseiknek ajánlották a Tapéta Trend webáruházat!

Vélemények a Tapéta Trend Webáruházról
"Tökéletes lett a fotótapéta, köszönjük szépen!"
""Köszönjük a segítséget, szuper lett a végeredmény!""
"Még a nyáron rendeltem tőletek a születendő kislányom szobájába egy posztert. Nagyon klassz lett! Annaróza is nagy kerek szemekkel vizsgálja a virágokat."
A Tapéta Trend Webáruházról…

Tapéta Trend webshop létrehozásának alapötletét a felújítások alatt tapasztalt tanácstalanság adta. Aki átment már felújításon, tudja, miről beszélünk. Azért alkottuk meg tapéta  webáruházunkat, hogy megkönnyítsük a tapétaválasztás folyamatát. Szeretnénk mindenki számára, aki elbizonytalanodik, elérhetővé tenni a lakberendezési tanácsadást, illetve ötleteket, inspirációt adunk azok számára, akik hozzánk hasonlóan szeretik a kreatív, ötletes megoldásokat. Motivált és tapasztalt munkatársaink szakértelmükkel képesek lesznek megtalálni a számodra legmegfelelőbb tapétát. Szeretnénk kiérdemelni a bizalmadat azáltal, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtjuk az online tapéta üzletek világában!

Modern tapéta ötletek, design tapéta trendek - blog
Mintás tapéta bútor mögé, tapéta TV mögé?
2023 November 7

A tapéták ma már újra reneszánszukat élik, és ez nem is csoda, ha belegondolsz, milyen sokféle ízlést, igényt és funkciót is képesek kielégíteni akár egyszerre. Sokan kerestek egyszerű bútorotok mögé gyönyörű háttereket, de a TV mögé is szuper ötlet egy szép tapéta, pláne, ha egyébként fehérek a falak. Ehhez pedig nem csak a textilhatású tapéta, vagy a különböző érdekes textúrákat megjelenítő tapéták alkalmasak: ez az összeállítás megmutatja, hogy egy izgalmas mintás tapéta bútor mögé, vagy egy ütős színkombinációkat megjelenítő tapéta tv mögé ugyanúgy ideális választás.

A legdinamikusabb, legizgalmasabb hátteret keresed bútoraidhoz? Akkor válassz egy jó fotótapétát!
2023 Október 7

A tapéták ma már elképesztően sokfélék és sokszínűek, hát még a fotótapéták! Egy izgalmas szín, minta - legyen az egy gyönyörű fotó, vagy egy izgalmas grafikai kompozíció - mindenképpen feldobja belső tereidet, és nem mellesleg kitűnő háttérként is funkcionálhat bútoraid mögé helyezve, ezáltal még harmonikusabbá, még látványosabbá téve az enteriőrt. Mutatjuk a legtrendibb, legizgalmasabb bútor és posztertapéta kombinációkat, érdemes inspirálódni a lehetőségekből, ha éppen otthontervezés, otthonszépítés előtt állsz!

Színes fotótapéták - a nyár hűsítő árnyalataiban
2023 Szeptember 9

A tapéták után már csak a posztertapéták képesek még jobban átalakítani egy helyiség atmoszféráját, és akár teljesen felkavarni az állóvizet még a legszürkébb, legunalmasabb enteriőrben is. Nézzük, hogy milyen és hány fajta izgalmas térformáló és egyben hűsítő hatást vehetünk be ebben a kánikulában a hűs vizek és erdők árnyalataiban pompázó fotótapéták segítségével!

Térkép
Térkép
+36 70 600 0591, +36 20 535 6911 /

Hétfő 10:00-18:00
Kedd 10:00-18:00
Szerda 10:00-18:00
Csütörtök 10:00-18:00
Péntek 10:00-18:00
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva